Danas sam održala psihološku radionicu pod nazivom “Emocije u telu i telo u emocijama”. Iako sam u svojoj karijeri bila voditelj radionica u trajanju otprilike od oko 1000 sati, ova mi je bila najdraža, jer je bila humanitarna! Novac su sve učesnice uplatile na račun Udruženja Beta Beograd i tom prilikom smo sakupile 24500 dinara kojim će biti pokriveni veterinarski troškovi za napuštene, zlostavljene i neželjene kuce i mace.

Betu čine dva volontera koji nemaju svoje prihvatilište i koji vode računa o OSAMDESETAK životinja (ako sam dobro izračunala).

Centar za psihološku podršku Eqvita Beograd je nesebično otvorio svoja vrata i ustupio prostor meni i polaznicama da se razvijamo i uživamo danas zajedno. Hvala svim damama koje su danas učestvovale u radionici vrlo aktivno, dajući bistre, inspirativne i jako vredne komentare i zapažanja.

Ima toliko mnogo bića koja nisu u stanju da se brinu o sebi sama i kojima možemo pomoći, bilo da su u pitanju ljudi ili životinje. Sa svima njima delimo ovu planetu i ovaj život! Sjajno je kome god da pomognete!

*Radionica podrazumeva unapred pripremljen scenario po kome se u predviđenom vremenskom okviru obrađuje planirana tema, kroz vežbe u kojoj učestvuju svi učesnici koji iskustveno uče o datoj temi. Po završetku vežbi sledi integracija naučenog. Prema tome, radionica može imati malo broj učesnika, po voditelju do 12, a ne 100.