Za postavljanje pitanja putem kontakt forme, koja su vezana za psihologiju i psihoterapiju, potrebno je da unesete Vaše ime i prezime, kao i email adresu. Uz pomoć tih podataka ćete dobiti odgovor na postavljeno pitanje. Ovim putem se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo osnovne podatke neophodne za komunikaciju sa korisnicima. Podaci o korisnicima se čuvaju u tajnosti i dostupni su isključivo administratorima veb-sajta onda kada su neophodni za obavljanje posla. Administratori www.psihoterapijabgd.rs u obavezi su da poštuju pravila zaštite privatnosti podataka. Prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđivati trećim licima. Podaci mogu biti prosleđeni jedino u slučaju zahteva državnih organa, a u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Na sajtu psihoterapijabgd.rs koriste se kolačići (cookies) i druge tehnologije (Google analytics) u cilju poboljšanja pretraživanja na stranici, analiziranja saobraćaja na sajtu i sticanja uvida u to odakle naši čitaoci dolaze. Kolačići su mali fajlovi koje veb-sajtovi šalju ka Vašem uređaju kako bi prilagodili korišćenje sadržaja sa interneta Vašim potrebama. Neophodni kolačići služe tome da sajt može ispravno da radi, tako što omogućavaju osnovne funkcije kao što je navigacija po stranici. Kolačići vezani za statistiku se koriste sa ciljem da pomognu administratorima da razumeju kako posetioci komuniciraju sa veb-stranicom, kroz prikupljanje i davanja informacija koje su anonimne. Marketing kolačići se koriste sa ciljem prikupljanja podataka koji bi bili značajni za prikazivanje relevantnih reklama.

Veb-stranica psihoterapijabgd.rs povezana sa pripadajućim nalozima na sajtovima: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn. Navedeni sajtovi prikupljaju podatke u skladu sa svojom politikom poslovanja.